Virtual Training Club

History


Virtual Training Club werd opgericht in 2014 door Personal Trainers Sebert en Ralph. In die tijd stond online coaching in België nog in zijn kinderschoenen. Het viel beide coaches op dat vele mensen graag gebruik zouden willen maken van een personal trainer, maar afhaakten omwille van het kostenplaatje. Vandaar dat ze hun diensten ook online gingen aanbieden, wat het kostenplaatje drukte. Geleidelijk aan groeide de vraag naar online begeleiding niet meer onwille van het kostenplaatje, maar specifiek omwille van het concept van online begeleiding. Met de huidige technologie is online coaching zeer interessant geworden en een hulp voor velen met vragen omtrent bewegen, gezonde levenstijl enz...


Het team achter Virtual Training Club is een ploeg van zeer ervaren Personal Coaches die hun ervaring graag met je delen. We hebben ervaring in lopen, triathlon, kracht- en core training. Verder kan je bij ons terecht voor fitnessprogramma's en gewichtsbeheersing.

Via Virtual Training Club willen we onze online klanten optimaal en persoonlijk begeleiden naar hun doelen. Dit doen we via persoonljike trainingsschema's, online consulten en live online trainingssessies.


Wie is wie?V-coach Ralph


Oprichter van VirtualTraining Club. Ralph heeft reeds meer dan 15j ervaring als Personal trainer. Van opleiding is hij Master in Physical Education, afgestudeerd aan KULeuven

Wanted: Virtual Coach

We need you!


We zijn nog op zoek naar een extra V-coach. Ervaring vereist en bij voorkeur  master of bacheloropleiding in de richting.